De Print Galerij

Grafisch ontwerpen​

Heeft u dat ook wel eens? U wilt iets promoten en zit al uren te stoeien met het ontwerpen van een pakkende folder of flyer?

Bij ons kan Richard u helpen met al uw ontwerpen! Van visitekaart tot en met de meest uitgebreide magazines in full color. Wij ontwerpen voor u een topproduct tegen een eerlijke prijs. Vooraf worden de kosten ingeschat en aan u geoffreerd, wel zo helder! Net zo helder als onze ontwerpen.

NU SCOREN? EEN OMZETVERHOGEND ONTWERP HELPT!

ALLE RETAILERS OPGELET!

NU AANTREKKELIJKE KORTINGEN WANNEER U UW POSTER DOOR ONS LAAT ONTWERPEN!

Huisstijl begeleiding

  • Waarom heb ik een logo nodig?

Een sterk logo, onderscheidend en opvallend. Professioneel vormgegeven is de basis van uweigen huisstijl, en geeft een eerste indruk over uw bedrijf. En uw eerste indruk moet gewoon goed zijn. Uw logo is doordacht, representatief maar ook praktisch ontworpen.

  • Een huisstijl kiezen, zonder logo, kan dat ook? 

Ja, maar het is beter wanneer u eerst uw logo vastlegt, met elk visitekaartje, briefpapier, envelop of andere uiting waarop uw logo goed en duidelijk te zien is, bouwt u elke dag weer, aan uw naamsbekendheid. Zonder een goed logo bouwt u niets op!

  • Hoe gaat dat, zo’n logo en huisstijl ontwerpen? 

Onze pakketten werken eenvoudig. Na een uitvoerig kennismakingsgesprek waarin wij uw visie en de doelstellingen van uw bedrijf samen bespreken, komen wij met 3 concepten voor uw (nieuwe) logo. U kiest 1 concept, en op basis hiervan laten wij u 3 potentiele ontwerpen zien. Vervolgens ronden wij uw favoriete ontwerp professioneel af en is uw logo gereed! Heeft u al een logo? Dan ontwerpen we in samenspraak met u de meest praktische en representatieve visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

  • Is een logo ontwerpen duur? En wat kost een huisstijl? 

Een logo ontwerpen hoeft niet duur te zijn. Wij bieden u een pakket op maat. Wenst u slechts twee concepten en twee ontwerpen, dan bespaart u al geld. Of wilt u juist een aanvullend onderzoek of uw logo uniek is in uw branche, wat uw concurrenten doen, of juist vergeten zijn! Dan regelen wij dit voor een geringe meerprijs. Gemiddeld is een ondernemer tussen de 200 en 300 euro kwijt voor een professioneel ontwerp. Voor starters gelden aantrekkelijke gespreide betalingsregelingen! Een huisstijl item wanneer u al een bruikbaar logo heeft kost slechts 30 euro!

Advertenties ontwerpen

Wij kunnen ook al uw advertentie werk verzorgen. Een specifieke afmeting voor een reclameblad, zoals bijvoorbeeld “plusREGIO PARKSTAD Voordeelkrant”, kan geheel naar wens ontworpen worden. Logo’s, wervende slogans, een professionele krachtige uitstraling is ons gezamenlijk doel. Neem voor meer informatie contact met ons op via ​het contactformulier​.

Aanleveren

Het is weer druk bij De Print Galerij, voor een snelle levering vragen wij u om uw opdrachten print en drukklaar aan te leveren.

  • Graag een pdf bestand in het formaat waarin u wenst
  • CMYK kleuren
  • 300 dpi resolutie
  • Inclusief 3mm afloop
  • Eventuele andere specificaties