ONTWERPEN - DTP

Ons grafisch topteam bestaande uit Richard en Sanne staan klaar om uw idee te realiseren!  Van visitekaart tot en met de meest uitgebreide magazines in full color. Wij ontwerpen voor u een topproduct tegen een eerlijke prijs. Vooraf worden de kosten ingeschat en aan u geoffreerd, wel zo helder! 

Elk ontwerp is anders. Vraag gelijk (vrijblijvend) uw op maat gemaakte offerte aan.

FAQ'S OVER ONTWERPEN

WAAROM HEB IK EEN LOGO NODIG?

Een sterk logo, onderscheidend en opvallend. Professioneel vormgegeven is de basis van uweigen huisstijl, en geeft een eerste indruk over uw bedrijf. En uw eerste indruk moet gewoon goed zijn. Uw logo is doordacht, representatief maar ook praktisch ontworpen.Een huisstijl kiezen, zonder logo, kan dat ook? 

Ja, maar het is beter wanneer u eerst uw logo vastlegt, met elk visitekaartje, briefpapier, envelop of andere uiting waarop uw logo goed en duidelijk te zien is, bouwt u elke dag weer, aan uw naamsbekendheid. Zonder een goed logo bouwt u niets op!

HOE GAAT DAT, ZO’N LOGO EN HUISSTIJL ONTWERPEN?

Onze pakketten werken eenvoudig. Na een uitvoerig kennismakingsgesprek waarin wij uw visie en de doelstellingen van uw bedrijf samen bespreken, komen wij met 3 concepten voor uw (nieuwe) logo. U kiest 1 concept, en op basis hiervan laten wij u 3 potentiele ontwerpen zien. Vervolgens ronden wij uw favoriete ontwerp professioneel af en is uw logo gereed! Heeft u al een logo? Dan ontwerpen we in samenspraak met u de meest praktische en representatieve visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

IS EEN LOGO ONTWERPEN DUUR? EN WAT KOST EEN HUISSTIJL? 

Een logo ontwerpen hoeft niet duur te zijn. Wij bieden u een pakket op maat. Wenst u slechts twee concepten en twee ontwerpen, dan bespaart u al geld. Of wilt u juist een aanvullend onderzoek of uw logo uniek is in uw branche, wat uw concurrenten doen, of juist vergeten zijn! Dan regelen wij dit voor een geringe meerprijs. Gemiddeld is een ondernemer tussen de 200 en 300 euro kwijt voor een professioneel ontwerp. Voor starters gelden aantrekkelijke gespreide betalingsregelingen! Een huisstijl item wanneer u al een bruikbaar logo heeft kost slechts 30 euro!