Header Background
Header Overlay

Nieuws

Minimum orderkosten

Voor onze klein en onze groot formaat opdrachten tellen wij startkosten voor elk type printopdracht binnen een order. Wanneer u A3 formaat en A0 formaat besteld brengen wij 1 maal startkosten in rekening voor onze klein formaat printer en 1 maal startkosten voor onze groot formaat printer. Voor dit kleine startbedrag beoordelen en sorteren wij uw order, sturen wij uw opdracht met de juiste instellingen naar onze grafische printers en zorgen dat het juiste papier geladen is. Natuurlijk printen wij altijd op de meest efficiente wijze, zodat u nooit teveel betaald. Lever uw bestanden aan in pdf voor een snelle verwerking.

Doorlopend geopend

Tijdens de vakantieperiode van 2017 kunt u gewoon bij ons terecht!

Welkom Charlotte!

Sinds september hebben wij ons team versterkt. Charlotte is studente aan het St. Lucas College in Eindhoven en volgt daar de opleiding media productie. Ze woont in Heerlen dus een stageplaats bij De Print Galerij in haar eigen stad is wel zo fijn. Ze zal ons t/m juni 2017 ondersteunen op het gebied van onze grafische vormgeving waarbij ze menig uurtje achter de Mac zal werken om uw ontwerpen professioneel grafisch vorm te geven. "Van alle vakken die ik volg, vind ik de creatieve vakken het leukst!" We horen het al! Dat gaat helemaal goed komen bij De Print Galerij, dus kom maar op met uw uitdaging!

Wij zijn trots op Minou

Afgelopen jaar heeft Minou haar Bachelor gehaald op de Universiteit in Maastricht, dat is een SUPER prestatie!! Overigens zijn we ook trots op de rest die hier werkt. Iedereen heeft altijd "hart" voor de zaak en zet zich naar eer en geweten elke dag weer volledig in om onze klanten  tevreden te stellen. We hebben een klein team met grootse plannen, dus dat vereist een gedegen aanpak. Iets waar we de laatste 4 maanden van 2016 met plezier aan werken!

Vakantie van 22 augustus t/m 26 augustus 2016

We kunnen 52 weken per jaar werken, maar toch hebben wij 1 week ingeruild voor vakantie! Vanaf maandag 29 augustus zijn wij er weer om u van dienst te zijn. Alvast een zonnige groet van Team De Print Galerij.

Nieuwe snijmachine 21 juni

Helaas was onze bestaande snijmachine niet meer te maken, na ruim een week wachten op een onderdeel die overigens met SUPER SERVICE door Elektro Technisch bedrijf Oosterberg BV uit Kerkrade geregeld is, hebben we van de nood een deugd gemaakt en geïnvesteerd in een nieuwe snijmachine. Dus na wat hectiek.....nu nog strakker snijwerk bij De Print Galerij!​ Gelukkig zijn we door Frieveen Grafische,- en Kantoor Machines uit Dronten perfect geholpen! En Michiel van Inkt4all heeft ons de gehele week bij hem ons werk laten snijden. Dat is pas een TOP Collega. Iedereen Bedankt!

EBA 550 snijmachine

Onderhoud snijmachine 13 juni t/m....klaar!

Op dit moment wachten wij op een onderdeel van onze snijmachine. Zodra deze ontvangen en gemonteerd is, kunnen wij weer perfect snijden. Tot die tijd brengen wij ons snijwerk naar een collega waardoor het kan voorkomen dat onze levertijd ietsje langer is...We proberen dit ongemak voor u tot een minimum te beperken!

Reclame maken voor vaderdag 2016, oplage 125.000!

Wilt u ook een krachtige advertentie in de "​plusREGIO PARKSTAD Voordeelkran​t"? Deze wordt huis aan huis verspreidt. Geïnteresseerd in een volledig verzorgde advertentie? neem dan contact met ons op via ​het contactformulier. Wij maken uw advertentie professioneel op. Heeft u al een advertentie die druk klaar is? Ook dan kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen! De Print Galerij werkt graag met plusREGIO PARKSTAD Voordeelkrant,  samen werken we aan  een bruisend regionaal ondernemerschap met aantrekkelijke aanbieden, acties en nog veel meer voordeel voor uw klanten of uw consumenten! Dat wilt u toch ook?!

Voor een voorbeeld van de laatste editie, ​klik hier!

Nieuwe website De Print Galerij maart 2016 gelanceerd

We zijn blij met onze nieuwe website​! Nu begint het werk pas echt! Op deze plaats houden we jullie op de hoogt van al het relevante en positieve nieuws dat er te delen valt met betrekking tot print en druk werk, het ontwerpen van grafische producten en signing producten. Hebben jullie zelf een suggestie? vul dan ​het contactformulier in laat het ons weten.

Divide

Grasbroekerweg 44
Heerlen – Limburg
6412 BE Nederland

T. +31 45 570 81 05

info@deprintgalerij.nl

Maandag t/m vrijdag geopend
van
09.00 tot 17.00 uur.

Kvk nummer 14086900

BTW NL1567.39.525.B01